TACO BELL AMSTERDAM OSDORPPLEIN

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 140 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taco Bell Amsterdam Osdorpplein. Meer weten? Ontdek meer

18 apr 2024 om 21:33 Heel goed geholpen! En het eten was heerlijk! I love Taco Belll!!!!!
18 apr 2024 om 0:37 ik houd van taco bell
17 apr 2024 om 22:29 Eten kwam koud aan
15 apr 2024 om 12:21 Het was oké maar echt hele kleine porties. Het mag echt wel meer per portie desnoods doen jullie de prijs omhoog. Want ik dacht dat ik genoeg had aan twee Taco's maar dat was echt te weinig.
14 apr 2024 om 21:04 Trap niet in de fotos ziet er anders uit dan wat je krijgt. Eten was super slecht en koud smaakloos. 1ste keer en nooit meer. Drinken bij de bestelling vergeten mee te geven aan de bezorger alsof ze het express doen. Ik raad iedereen het af! 0/5 ster
13 apr 2024 om 22:51 Het eten was niet lekker en niet warm. Heel teleurstellend. Het was tenminste snel bezorgd.
12 apr 2024 om 19:05 Het eten was niet wauw en jullie zijn mijn drinken vergeten. Ik bestel het voor op werk, dus ik kan ergens even snel drinken halen.
10 apr 2024 om 8:45 Rice was not cooked well
9 apr 2024 om 0:09 Eten was niet top. Maar probeer hun al dagen te pakken te krijgen aan de telefoon voor de bon
8 apr 2024 om 9:18 Great veggie food and would order again. Good delivery time and friendly rider
3 apr 2024 om 19:21 Eten was prima, bezorging ook
3 apr 2024 om 19:04 Everything perfect thanks!!